Barion Pixel
2×03 – Ghostbusters (1984, 2016)

2×03 – Ghostbusters (1984, 2016)

2016-os remake-blokkunkat a Ghostbusters (Szellemirtók) című vígjátékkal folytatjuk. Szót ejtünk a 2016-os remake-ről, de a fő témánk mindenesetre az 1984-es Ivan Reitman-film, a Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis és Ernie Hudson alkotta csapattal, illetve mellékszerepben Sigourney Weaverrel és Rick Moranisszel.

Miért lehet, hogy akkora közönségkedvenc a Szellemirtók mindmáig is több generáció számára? Mennyire vicces az 1984-es Ghostbusters, és mennyire a 2016-os? Hogyan osztja le a szerepeket a négy szellemirtó között a két film forgatókönyve? A beszélgetés során András magára haragítja az összes Bill Murray-rajongót, Péter rangsorolja a nyolcvanas évek ikonikus fiktív kocsijait, összevetjük az eredeti és a remake effektjeit, és még Ray Parker Jr. életművére is kitekintünk.

Vakfolt bajnokság!!!

Folytatódik a feltörekvő rendezők tornája. Egyre közeledünk a döntőhöz, ezen a héten már csak négy jelölt közül kell választanotok, azaz két párost eresztünk egymásnak. Az adásban az 56. perctől hallgathatjátok meg, hogy mi kik mellett érvelünk. Szavazni ideát lehet.

Linkek:

Nézz szét a merch boltunkban!

Privacy Preference Center