Barion Pixel
4×14 – Waterworld – vendégünk Madarász Isti

4×14 – Waterworld – vendégünk Madarász Isti

Év végi vizesblokkunkat minden idők egyik leghírhedtebb hollywoodi fiaskójával, a 90-es évek elejének Kevin Costner-hullámát meglovagolni próbáló Waterworld kitárgyalásával folytatjuk. Ehhez pedig a film egyik óriási rajongóját, Madarász Isti filmrendezőt (Hurok, A fekete múmia átka, Egy szerelem gasztronómiája) hívtuk meg sztárvendégnek.

Tönkrevághat-e egy ambiciózus filmet a bemutatót megelőző rossz sajtó? Vagy egy hiú sztár, aki átveszi az irányítást a filmje fölött? Egyáltalán, tényleg olyan nagy bukás-e a Waterworld, mint az a hollywoodi legendákban szerepel? Adásunkban kitárgyaljuk a posztapokaliptikus kalandfilm összes elképzelhető párhuzamát a Mad Max: Fury Roaddal, és megnézzük, lehet-e családbarát blockbustert csinálni egy flegma antihőssel. Átbeszéljük a film készítése körüli összes horrorsztorit, és kísérletet teszünk arra is, hogy a 2017-ből visszanézve újraértékeljük Costner eposzát.

A Kitekintőben visszatér a nyári Vakfolt Versusból ismerős boxoffice-játékunk, és érdemes az elköszönésre is maradni, ahol vendégünk új tévéfilmjéről oszt meg exkluzív anekdotákat.

Linkek

Nézz szét a merch boltunkban!

Privacy Preference Center