Barion Pixel
6×18 – 2018 toplista – különkiadás

6×18 – 2018 toplista – különkiadás

Újabb évadot zár a Vakfolt podcast, és immár hagyományosan ismét toplistázzuk az idei évben megjelent mozifilmeket. András nem lustálkodta el az évet, még Karlovy Varyba és Bécsbe is elutazott idén, hogy mintát vételezzen az év végi top 10-éhez. Olyan filmek is fel fognak bukkanni az adásban, amelyeket csak egy-egy fesztiválon mutattak be, és jó esetben csak jövőre lesznek szélesebb forgalmazásban láthatóak nálunk.

A több mint kétórás adásban nemcsak a mi tíz-tíz kedvencünket ismerhetitek meg, hanem idei vendégeink is újra bejelentkeznek, hogy elmeséljék, melyik film nyűgözte le őket a legjobban az elmúlt évben. Hallhatjátok majd Rácz Viktória, Sajó Dávid, Wostry Ferenc, Nagy Szabolcs, Veres Szilárd, Mikó László azaz Cyclotronic, valamint Földi Gábor azaz Fega kedvenc filmjét is. Ezen kívül készültünk pár ínyencebb kérdéssel, hogy ne csak a tíz abszolút legjobbunkról beszéljünk – ezekért a témákért figyeljétek a felületeinket szerte a közösségi médiában, közzé fogjuk tenni a bónusz hanganyagokat a közelgő napokban.

Ezzel búcsúzunk az idei évtől, de egyetlen hetet sem hagyunk ki, január 2-án robog tovább a Vakfolt-vonat a hetedik évaddal!

Linkek

Nézz szét a merch boltunkban!

Privacy Preference Center