Barion Pixel
6×17 – Különkiadás: levelezőrovat (első rész)

6×17 – Különkiadás: levelezőrovat (első rész)

Az elmúlt két hét alatt a közösségi médiában gyűjtött kérdéseiteket válaszoljuk meg a mai adásban. Nagyon köszönjük a rengeteg briliáns kérdést, amellyel elhalmoztatok bennünket! Annyira sok ideig tartott, mire mindet megválaszoltuk, hogy nem is tudjuk egy hosszú adás formájában közzétenni a felvett anyagot. A mai felvonásban a kérdések első egyharmadára kerítünk sort, aztán a hét további részében érkezünk a hátralévő két blokkal. Ebbe a háromnegyed órába belefért pár fogas kérdés, amelyeken el kellett idéznünk egy darabig, de a legbolondabb kérdéseiteket sem sumákoltuk el, így például végre kiderül, mi volt előbb: a tyúk vagy a tojás? És maradjatok a végefőcím utáni bónusz jelenetig, meglepetés vendégszereplővel!

A mai kérdések:

 1. @EpeirosKap kérdezi:
  1. Kedvenc [film] és miért? Mit  jelent neked? Miért nézted meg annyiszor? Mit ad még ezek után is?
  2. Kis személyes: egyedül néztek filmet inkább, vagy társaságban? Egyszerre nézitek meg, vagy részletekben? Közben csináltok más (pl. teregetés :D)? Popcornt, vagy más kaját burkoltok közben? Van műfaj, amit nem kedveltek? Külföldi filmekkel hogy álltok (francia, indiai, stb.)?
 2. @Cyclotronic kérdezi:
  1. Kinek mi volt eddig a legpozitívabb és legnegatívabb meglepetés, ami jócskán felül vagy alul múlta az előzetes elvárásaitokat?
  2. Mikor lesz koreai hónap?
  3. Hogyan nézne ki számotokra a tökéletes karácsonyi film?
   (műfaj, sztori, rendező, casting)
 3. @wostry kérdezi:
  1. Ha hal lennél, milyen hal lennél?
 4. @miklo_star kérdezi:
  1. Láttál-e már falon pókot?
 5. @zem_subs kérdezi:
  1. Mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás?
 6. @cucuminator kérdezi:
  1. Szerintetek mikor van egy remake-nek létjogosultsága? Kedvenc remake?
  2. Szerintetek lehet-e a videojátot a legkomplexebb művészeti ágnak nevezni?
  3. Van olyan filmes “érinthetelen nagyság”, akinél/aminél nem értitek a nagy felhajtást/egyenesen nézhetetlennek tartjátok?

Linkek

Nézz szét a merch boltunkban!