Barion Pixel
11×47 – 2021 toplista – különkiadás

11×47 – 2021 toplista – különkiadás

2021-et is magunk mögött tudhatjuk immár. Eljött az ideje, hogy kiválasszuk a kedvenc filmjeinket az idei bemutatók közül. Ebben az évben is bővelkedtünk a rendhagyó eseményekben: márciusra csúszott az Oscar-díjátadó, aztán májusig nem is nagyon lehetett moziba menni, és a Warner összes filmje egyszerre ment moziba és streamingre. Nyár végére már a fontosabb filmfesztiválokat meg-megtartották, így az év második felére záporozni kezdtek az izgalmasabbnál izgalmasabb premierek. Ebből a furcsán alakult évből választottuk ki a kedvenceinket. Mindketten tíz-tíz helyezettet sorolunk fel, emelkedő sorrendben, így az adás végén hallhatjátok az általunk választott legjobb filmeket.

Az elmúlt évadunkra is emlékezünk, és igyekeztünk az összes vendégünktől megtudni, hogy mi volt az idei kedvencük. Hallani fogjátok az adásban Lepp Tündét, Madarász Istit, Mikó Lászlót, Varga Ferit is, de elárulta nekünk a kedvencét Gócza Gina, Herczeg Zsófi, Rácz Viki, Gyöngyösi Lilla, Nagy Szabolcs, Szabó Kristóf, Veres Szilárd, Szabó Dominik, Markovics Botond, Török Dénes, Klág Dávid, Farkas Balázs is.

Az adáshoz tartozik egy kiegészítő támogatói tartalom is. Ha a Patreonon a támogatónk vagy, akkor érdemes azzal kezdeni!

Linkek

Nézz szét a merch boltunkban!