Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) a Vakfolt podcast weboldalára

 1. Bevezetés

Ezek az Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Vakfolt podcast weboldalának használatára vonatkoznak. A weboldalon történő vásárláskor Önnek el kell fogadnia az alábbiakban leírt feltételeket. A szerződés a weboldal üzemeltetője és Ön között jön létre.

A weboldal üzemeltetője:

Frivalszky-Mayer Péter e.v. (1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 136. 2/1, adószám: 41922749-1-42).

 1. Regisztráció és hozzáférés

A regisztrációhoz következő adatokat kell megadni: teljes név, számlázási cím, szállítási cím és e-mail cím. Az adatok kezelése a GDPR szabályainak megfelelően történik.

 1. Vakfolt Extra: Támogatás és exkluzív podcast adások

A támogatók havi rendszerességgel exkluzív podcast adásokhoz férhetnek hozzá. Az előfizetők a díjcsomagjuktól függően a Vakfolt Extra teljes vagy részleges archívumához férhetnek hozzá, amíg a havi támogatást rendszeresen biztosítják. A podcast adások terjesztése, módosítása tilos. A podcastok letöltési adatait ellenőrizzük, és ha visszaélést tapasztalunk, azt jelezzük a támogatónak, továbbá a támogatást felfüggeszthetjük.

A támogatásért cserébe nyújtott exkluzív podcast adások gyakorisága változó. A két hónapot meghaladó adásszünet esetén a támogatásokat ideiglenesen felfüggesztjük, azaz nem vonunk le havi díjakat, amíg újabb adással nem jelentkezünk.

 1. Hírlevél

A hírlevélre való feliratkozással Ön hozzájárul, hogy a Vakfolt podcast e-mailben információkat küldjön Önnek. A hírlevélről bármikor le lehet iratkozni, minden levélben megtalálható leiratkozási linken keresztül. A hírlevél gyakorisága nem rendszeres.

 1. Webshop

A print-on-demand webshopunk nem tart fenn raktárkészletet. Minden merch termékre előrendelést veszünk fel a következő hónap elsejéig. Minden hónap elején a beérkezett rendeléseket egyben teljesítjük, így a gyártási költségeket – és ezáltal az termékek fogyasztói árát – alacsonyabban próbáljuk tartani.

A webshopban vásárolt termékek személyre szabottan készülnek, ezért elállási jogot nem tudunk biztosítani. A termékek visszaküldése vagy cseréje csak hibás termék esetén lehetséges. A szállítási lehetőségek és költségek: GLS házhozszállítás 1550 Ft, PostaPont 1550 Ft.

Teljesítési határidő:

Az előrendelt termékeket a következő hónap 11.-éig szállíttatjuk a gyártó partnerünkkel. Egészen pontosan a megrendelés beérkezését követő hó elsején a megrendelést átadjuk a gyártónak, a gyártó pedig 10 napos teljesítési határidőt vállal.

Amennyiben ez a teljesítési határidő túl hosszú Önnek, akkor – extra költség fejében – a terméket közvetlenül is megrendelheti a gyártó partnerünktől, amelyhez a linket megtalálja a webshopban a termék leírásában.

Bővebben a gyártó partnerünk, a Letmicro szerződési feltételeiben és a garanciális feltételeiben tájékozódhat.

 1. Mozijegy értékesítés

A Vakfolt podcast mozijegyeket értékesít a Tito (ti.to) rendszerén keresztül. A fizetés a Stripe vagy a PayPal rendszerén keresztül történik. A fizetéssel kapcsolatos személyes adatokat a Tito kezeli. Amennyiben a mozijeggyel kapcsolatos rendezvény elmarad, a Vakfolt podcast 100%-ban visszatéríti a mozijegyek árát.

 1. Felhasználói viselkedés és tartalom

A Vakfolt podcast fenntartja a jogot, hogy moderálja és eltávolítsa a sértő vagy offenzív tartalmakat a weboldalon és a kapcsolódó közösségi média felületeken.

 1. Fiók törlése és felfüggesztése

A felhasználói fiókot akkor töröljük, ha rendszeresen megsérti a felhasználási feltételeket. Ezt követően a felhasználó nem férhet hozzá az exkluzív tartalmakhoz, illetve nem vehet részt a Vakfolt podcast támogatói programjában.

 1. Fizetési információk

A támogatások és a webshopban vásárolt termékek kifizetése bankkártyával lehetséges, amelyet a Barion biztosít. A fizetési adatokat a Barion kezeli, a Vakfolt podcast nem tárolja ezeket az információkat. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 1. Felhasználói jogok

A felhasználóknak joguk van az általuk megadott adatok módosítására, korlátozására és törlésére. Ezeket a jogokat a felhasználói fiók beállításain keresztül gyakorolhatják, továbbá emailben kérhetik az adataik törlését, és az általunk kezelt adatok lekérdezését: [email protected]

 1. Változások az ÁSZF-ben

A Vakfolt podcast fenntartja a jogot, hogy időről időre frissítse ezt az ÁSZF-et. A változások hatálybalépésének időpontját a weboldalon jelentjük meg, és felhívjuk a felhasználók figyelmét arra, hogy rendszeresen ellenőrizzék az ÁSZF-et.

 1. Kapcsolat

Ha kérdése van ezzel az ÁSZF-el kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Vakfolt podcast ügyfélszolgálatával.

Ez az ÁSZF 2023. május 9-én lépett hatályba.