Barion Pixel
1×03 – Dazed and Confused

1×03 – Dazed and Confused

A Vakfolt podcast első évadjának harmadik adásában folytatjuk a tinédzseres, felnőttéválásos tematikus trilógiánkat, és Richard Linklater Dazed and Confused (Tökéletlen idők) című filmjével ismerkedünk meg. A főbb szerepekben Ben Afflecket, Milla Jovovichot, Adam Goldberget és persze Matthew McConaughey-t láthatjuk. Ezúttal a szokottnál kicsit hosszabb adással készültünk, ami egyrészt jelzi a lelkesedésünket, másrészt passzol a film csapongó, céltalan stílusához. Ráadás: a podcast első – nem hivatalos – vendégszereplői is tiszteletüket teszik!

Linkek

Nézz szét a merch boltunkban!

3 hozzászólás

dukeflipchart

az adás nem készített fel ezekre a frizurákra :DDD

Eaton Darr

Ez a film király! Majdnem 30 voltam, mikor először láttam (egy origo filmklubos coming of age filmeket tartalmazó listának köszönhetően) de mai napig emlékszem, hogy amikor vége lett, kedvem támadt azonnal elölről kezdeni. Most újra előkapom, meg kell benne keresnem Zellwegert ( imdb szerint ‘girl in blue track’) 😀

Most találtam csak rá a podcastra, rögtön beleszerettem, mert sok olyan filmről értekeztek, ami – filmrajongó létem ellenére – még kimaradt. Csak így tovább, várom a rendszeres feltöltéseket.

    Huszár András

    Köszönjük szépen! Örülünk, hogy velünk tartasz.

Comments are closed.