Barion Pixel
11×46 – Különkiadás: Florence Pugh-portré (Patreon)

11×46 – Különkiadás: Florence Pugh-portré (Patreon)

Év elején a Vakfolt podcast társalgó tagsága Florence Pugh-t választotta meg a legjobb 32 év alatti színésznőnek. Pugh épp a Disney+-on bukkant fel a soros Marvel-sorozatban, miközben nemrég bejelentették, hogy Christopher Nolan új filmjében is szerepel. Májusban a Midsommarral megkoronáztuk Pugh győzelmét, a Patreonunkon pedig egy portré adással egészítettük ki ezt az ünneplést.

Jövő héten érkezünk a szokásos év végi toplistázós adásunkkal, addig egy kis szünetet tartunk. Ez az epizód a korábbi Patreonos adásunk közzététele. Ha tetszett, akkor csatlakozzatok a támogatói közösségünkhöz, és még több hasonló különleges adást hallgathattok!

Beszélünk Florence Pugh karrierjéről, az első filmfőszerepétől (Lady Macbeth) kezdve a nagyobb állomásokon át a Midsommarig. Mekkora kihívásokkal nézett szembe 21 éves színészként a Lady Macbeth főszerepében? Milyen nagy színészekkel játszott együtt, akik nagy hatással voltak rá? Milyen nagy rendezők figyeltek fel rá már rögtön a debütálásakor? Mennyire különböző szerepekkel tud előrukkolni egy éven belül, és mit kell tudni az első Oscar-jelöléséről?

Az adás májusban jelent meg, ezért a Black Widow-ról és a Hawkeye-ról jövő időben beszélünk.

Linkek

Nézz szét a merch boltunkban!

Privacy Preference Center