Barion Pixel
Különkiadás: Little Women (Kisasszonyok, 2019, Greta Gerwig) – FELOLDVA

Különkiadás: Little Women (Kisasszonyok, 2019, Greta Gerwig) – FELOLDVA

A Vakfolt podcast nyári szünetében levesszük a lakatot egy 2020-as patreonos adásról. Az adás apropója, hogy a Kisasszonyok rendezője Greta Gerwig hamarosan új filmmel jelentkezik (Barbie), így ráhangolódásképpen most meghallgathatjátok, mit gondoltunk az előző művéről.

A Kisasszononyok, vagyis eredeti címén a Little Women Greta Gerwig (Lady Bird) 2019-es filmje Luisa May Alcott regénye alapján. A történetetet számos alkalommal dogozták fel korábban, a nagyvásznon legutoljára 1994-ben láthattuk Winona Ryderrel. Összehasonlítjuk, Greta Gerwig miket változtatott az eredeti regényhez és a ’94-es változathoz képest; megbeszéljük, melyik szereposztásból melyik színészek a kedvenceink, és elgondolkozunk, miket is akarhatott megfogalmazni a történetével Luisa May Alcott eredetileg.

Az adásunk vendége Rácz Viktória.

Ez az adás a Vakfolt Extrában jelent meg 2020-ban, a hangminőség akkor még nem érte el a mai sztenderjeinket. Ebben a hónapban is jelentkezni fogunk a támogatóink számára exkluzív adásokkal, köztük a Mission: Impossible idei felvonásáról, valamint egy Tom Cruise retrospektív adással az Interjú a vámpírral című filmről. Július végén-augusztus elejn az Oppenheimer és a Barbie lesz a napirendünkön.

Ha tetszett az adásunk, támogass bennünket a PatreononCsatlakozz a Facebook-csoportunkhoz is!

További linkek

Nézz szét a merch boltunkban!