3×22 bónusz – Twin Peaks – Missing pieces

3×22 bónusz – Twin Peaks – Missing pieces

Bónusz tartalom! Twin Peaks adásunk felvétele közel három óra hosszúra nyúlt. Kénytelenek voltunk meg is vágni az adást, amely így is felülmúlja az eddigi rekordtartó Goodfellas epizódunk hosszát. Sajnáltuk volna, ha félórányi kivágott anyag nem jut el hozzátok, mert olyanokról ejtünk szót, mint a David Duchovny transznemű karakterének az ábrázolása, hogyan ragadt a karakterébe Kyle MacLachlan, vagy hogy mennyire vicces Miguel Ferrer karaktere.

Az is kiderül, hogy BOB milyen különös módon kerül a sorozatba, és elgondolkodunk rajta, hogyan lehet fél nap alatt embernagyságú sakkfigurát esztergálni, és hogy hova lett a sorozat gimis történetszála. A rendes adásban alig ejtettünk szót Mark Frostról, itt feltárjuk, hogy mik azok a történetelemek, amelyek inkább hozzá kötődhetnek. Angelo Badalamenti zeneszerzőről beszéltünk ugyan, de itt egy aprósággal kiegészítjük a vele kapcsolatos érdekességeket.

David Lynch egyéb munkáiról is beszélünk, és megnézzük, hogyan kötődik a Twin Peakshez a Blue Velvet és a Mulholland Drive. Belemászunk a Twin Peaks világteremtésébe és mitológiájába, amely a Fire Walk with Me-ben jócskán kibővül.

Tetszett az adásunk? Támogasd a Vakfolt podcastot a Patreonon!
Become a patron at Patreon!

Lapozás

« »

Egy hozzászólás

A hozzászólásokat lezártuk.